Ako to vyzerá pred novou sezónou

05.07.2014 12:37

A mužstvo začalo s prípravou prvým tréningom včera. Nový súťažný ročník sa začína 3.8.2014. Dovtedy by mali odohrať viacero prípravných zápasov a turnaj na domácej pôde pravdepodobne 27.7.2014. Novým trénerom sa stal Anton Emrich. Do kádra sa vrátili viacerí hráči, či už po zraneniach alebo z hosťovania. 

Dorast začal takisto včera a súťaž mu začína tak ako aj mužom. Zo žiakov prešli tréneri Robert Benkovič a Alexander Hajdin. 

Najväčšie zmeny nastali u žiakov. Vedenie klubu muselo mužstvo odhlásiť z II.ligy, nakoľko bol problém zostaviť mladších žiakov. Pokúšali sme sa ešte aj tento týždeň dohodnúť s okolitými klubmi, no snaha bola márna. To znamená že žiacke mužstvo bude len jedno a je prihlásené do okresnej súťaže ObFZ Senica. Čo sa týka otázky trénerov, táto vec ešte nie je doriešená. Ponuku dostali doterajší tréneri ml.žiakov Martin Lipták a Branislav Lopoš. Odpoveď by sme mali vedieť do týždňa, prípadne skôr. Čo sa týka hráčov, je škoda že aj takí hráči čo práve prišli s prípravky budú nastupovať oproti starším žiakov. Na druhej strane ale takisto aj ostatné mužstvá v súťaži majú takých "štuplov". Začiatok sezóny by mal byť známy v pondelok, resp. utorok. Sme optimisti a veríme že keď chlapci vydržia po kope o rok hráme III.ligu z dvomi žiackymi mužstvami. 

V mužstve prípravky zmeny nenastali, trénermi zostávajú Lukáš Emrich a Marek Emrich. Začiatok sezóny by mal byť známy v pondelok, resp. utorok.

Späť