Zhodnotenie dôležitých informácii v posledných mesiacoch.

21.10.2015 07:06

- Novým trénerom A mužstva je Jozef Kovaľ.  Tréner Anton Emrich (47) skončil na lavičke dospelých. Už pred domácim zápasom s Oreským 11.10. ho nahradil Jozef Kovaľ (56).  Ten momentálne vedie aj starších žiakov s ktorými už takmer 2 roky neprehral.

- Do mužstva dospelých sa vrátil z hosťovania z Myjavy mladý 21 ročný Gabriel Palkovič,  ktorý u nás pôsobil v žiackych kategóriách a jeden rok aj za dorast. Gabo odohral už domáci zápas proti Oreskéme a v zápase v Šaštíne 18.10. sa presadil aj gólovo. Držíme palce.

- V zápase 8.kola dospelých 27.9. sa ťažko zranil náš kapitán a opora mužstva Marek Emrich (28), ktorý si tento rok s určitosťou nezahrá. Marek prajeme skoré uzdravenie.

- Na skúške v FK Senica bol náš hráč žiakov Kevin Bolf (12), no z dôvodu nestíhania tréningov v Senici sme požiadali o ukončenie hosťovania. Podľa nového prestupového poriadku ukončiť hosťovanie v FK Senica až k 1.1.2016.

- Minulý mesiac prebehla zmena aj na lavičke najmladšej kategórie u prípravky. Ľuboša Hajdina nahradil Jozef Vanek (29) (na foto). Ľubošovi ďakujeme za prácu ktorú odviedol a čas strávený na štadióne. Veríme, že s Ľubošom sa ešte stretneme či už pri ténovaní alebo inej funkcii v niektorom z našich mužstiev. Jozefovi prajeme veľa šťastia v neľahkej práci s deťmi.

- V sobotu 17.10. mal náš zastupujúci kapitán Michal Vrábel (29) veľký deň, keď vstúpil do manželstva s dlhoročnou priateľkou Erikou.

- Ešte pred tým 29.8. vstúpil do manželstva aj náš brankár a momentálne kapitán Jozef Stupavský (32), keď jeho manželkou sa stala priateľka Natália. Obom vám srdečne gratulujeme a prajeme veľa šťastia.

- Ešte jedna perlička - v zápase v Šaštíne 18.10. nastúpil v našej v bráne Jaro Bolf, nakoľko Jozef Stupavský bol na svadobnej ceste. Vo veku 45 rokov a 89 dní si zaslúži našu vďaku a poďakovanie. Jaro ďakujeme. Zaujímavosťou je, že na ruke mal kapitánsku pásku, keď pri absencii Mareka, Jozefa a Michala iného ženáča v mužstve nemáme.

- Na zápas v Šaštíne nastúpil aj Michal Mračna (37), ktorému skončilo hosťovanie v Novej Dedinke.

- V sobotu 17.10. sa uskutočnil aj tradičný jarmok na ktorom sme mali v podobe stánku s občerstvením zastúpenie aj my. Ďakujeme hráčom ktorí strávili celý deň pomocou v bufete a to vedúci bufetu Andrej Kudlička, Erik Šimonovič, Adam Šimonovič, Dominik Chvátal, Michal Červenka. Samozrejme jarmok nie je len o jednom dni, na jeho príprave sa podieľali aj ostatní hráči a tréneri, či už prípravou pečienok alebo inak. Za stánkové miesto a možnosť predávať na jarmoku v priestoroch zdravotného strediska ďakujeme starostovi obce a za zapožičanie auta firme Vadual. Takisto za dobrú spoluprácu pri zabezpečení tovaru Jurajovi Holenkovi.


Lukáš Emrich

Späť