Áčko v Hlohovci bez bodu

12.08.2013 20:54
FC Hlohovec - Slavoj Moravský Svätý Ján 2:1  (0:1)
 
Goly: Tomáš Bolf
ŽK: Nemec,Šimonovič,Salay
Zostava : J.Bolf - Mach,Chvátal,Vidovič,Vávra,Chvál (46.min. Nemec),Emrich,D.Bolf,Šimonovič,Salay,T.Bolf
 
 
 
Hodnotenie trénera Jozefa Kovaľa:
Na zápas do Hlohovca sme cestovali dvanásti, ale na to sme už zvyknutí. Netradičný hrací čas dopoľudnia a opäť vo veľkej horúčave odohrali obe mužstvá dobrý piatoligový zápas.
Pre nás sa  vyvíjal  dobre v 21.min.sme sa ujali vedenia po góle Tomáša Bolfa. Dobre sme vykrývali stred poľa a vyrážali do rýchlych brejkov. Domáci mali územnú prevahu a šance ktoré končili na výbornom Jarovi Bolfovi. Naopak šance ktore mali T.Bolf a F.Salay sa musia premeniť. Vo futbale niekedy nestačí bojovnosť, potrebujete aj futbalovú kvalitu. Takže zápas sme si prehrali sami. Mužstvu nemôžem nič vytknúť až na tie šance. Teraz hráme dvakrát doma, treba to zúžitkovať.
 
Komentár kapitána mužstva Mareka Emricha:
Zápas v Hlohovci bol náročný hlavne po psychickej stránke, nakoľko sme už so skúseností vedeli, že domáci sú veľmi nepríjemní a keď sa ku nim pridajú ešte rozhodcovia, hrá sa ťažko. Na toto sa však vyhovárať nemôžeme, nakoľko sme viedli 0:1 a mali sme 3-4 ďalšie gólové šance a nedokázali sme si udržať výsledok a druhý polčas sme nezvládli a prehrali ho 2:0, hlavne preto, že sme sa venovali iným veciam a nie hre. Gól strelil Tomáš Bolf. Treba sa z tohto zápasu poučiť a so Šaštínom získať 3 body.
 
Peter Mračna: Škoda tejto prehry, mali sme v stretnutí naviac. V prvej polke sme sa ujali vedenia Tomášom Bolfom a mohli sme pridať i ďalšie góly. V druhej polke nás domáci zatlačili a 10 minút pred koncom otočili výsledok.
 
 
Späť