Čo nás čaká najbližší víkend?

27.03.2015 07:16

Cez víkend cestujú všetky naše mužstvá na ihriská svojich súperov.

V 19.kole naše A mužstvo (11.miesto 17bodov) čaká v nedeľu už o 10:00 horúca pôda Spartaku Stráže (6.miesto 27bodov). Domáci po strate bodov za poslednú remízu v Mokrom Háji 2:2 budú chcieť určite vyhrať. Nepodarilo sa im to však ani pred dvomi týždňami keď doma remizovali s lídrom z Malženíc 2:2. Inak patrí Spartak Stráže k svetlým prekvapeniam súťaže, keď ako nováčik si počínajú veľmi dobre. Zaujímavosťou je, že doma ešte neprehrali a remízu tam uhrali len spomínané Malženice a susedný Slovan Šaštín. Disponujú aj druhým najlepším strelcom súťaže Tomášom Polákom, ktorý dal už v štrtnástich zápasoch 15 gólov.

Naši chalani získali z posledných troch kôl 6 bodov a v ich získavaní by chceli pokračovať aj v nedeľu doobeda. Streleckú formu má momentálne Denis Bolf , ktorý dal na jar už 4 góly. Príďme v hojnom počte povzbudiť našich chalanov v kvalitnom derby zápase už o 10:00 (A pozor ZMENA NA LETNÝ ČAS)

Denis Bolf            Tomáš Polák


Dorast cestuje do Smoleníc (nedeľa 12:30) a žiaci takisto ako muži do Stráží (sobota 14:00). Príprravka začína súťaž až o týždeň.


Späť