Napísali o nás v Šamoríne

25.10.2013 14:12

 

Zachytili sme článok o zápase , ktorý naši žiaci odohrali v Šamoríne, na webovej stránke ŠTK Šamorín.

https://stksamorin.sk/starsi-ziaci-stk-stale-bez-prehry/

 

 

Futbalisti šamorínskych starších žiakov vstúpili do novej sezóny skutočne famózne. Po desiatich odohraných zápasoch majú na konte 8 výhier a 2 remízy.

V nedeľu o 10:00 odohrala naša U 15 jeden z najdôležitejších zápasov, keď sa proti nim postavil súper s rovnakým počtom bodov v tabuľke. Naši chalani boli na 2. mieste a súperi z Moravského sv. Jána na 3. len kvôli rozdielu v skóre. Šamorínčania tento zápas zvládli na jednotku a zvíťazili na domácom ihrisku 3:1. Tento výsledok teda znamená osamostatnenie na 2. mieste v tabuľke. Prví sú stále futbalisti z Hornej Nitry, ktorá v doterajšom priebehu vyhrala všetky zápasy a zaznamenala len jednu remízu.

Skóre nedeľňajšieho duelu otvoril už v 4. minúte Florián. V 30. minúte strelil jediný gól hostí nebezpečný Alojz, no vedenie na stranu Šamorína strhol gólom z priameho kopu Kálmán. Ten istý hráč pečatil výsledok stretnutia na 3:1 po nádhernom sóle cez celé ihrisko. Napriek tomu, že Moravský sv. Ján bol silný súper s výbornými individualitami, starší žiaci si pripísali na svoje konto ďalšiu výhru.

Zostava ŠTK: Botló (K) – Kálmán, Zsigó (64. Moravčík), Šimek, M. Csutora, Reicher, Nachtnebel, Florián (61. Urban), Simandl (51. Rigó), Paulík (66. Pék), Szászi

Góly ŠTK: Florián 1x, Kálmán 2x

Späť