Naši víkendoví súperi

06.09.2013 12:41

6.kolo

    Muži privítajú v nedeľu o 16:00 rivala z Borského Mikuláša. Náš súper je na 13.mieste so ziskom 4 bodov za jedno domáce víťazstvo a jednu domácu remízu. Vonku zatiaľ  nezískali ani bod keď prehrali v Zvončíne 6:2 a vo Veľkých Kostolanoch 7:1. Minulý týždeň prehrali prvý krát aj na domácej pôde s Hlohovcom hladko 0:3.

    Naši sú na tom o 2 body lepšie na 10.mieste so ziskom 6-tich bodov za dve domáce víťazstva. Minulý týždeň naši chlapci takisto prehrali a to v Trebaticiach 3:0. Posledný domáci zápas sme hrali pred dvomi týždňami, kde sme takisto nebodovali, keď sme smolne prehrali s Mokrým Hájom 0:1.

 

    Dorastenci privítajú v nedeľu o 13:30 druhé Kátlovce, ktoré sú bez straty bodov len o skóre horšie ako my. Náš súper inkasoval v 5-tich kolách len 4 góly, čo je najmenej z celej súťaže, zatiaľ čo my sme nastrieľali 28 gólov a to je najviac v celej súťaži.

    Takže môžme čakať veľmi kvalitný a vyrovnaný zápas najlepšieho útoku s najlepšou obranou. 

 

    Starší žiaci hrajú tradične v nedeľu o 10:00. Hostia 12-tu Skalicu, ktorá má 4 body za jedno víťazstvo a jednu remízu. Vonku, tak ako aj súper mužov, ešte nebodovali.    

    Naši chlapci si zatiaľ počínajú veľmi dobre. Sú na 2.mieste, keď ešte nenašli premožiteľa. Body sme stratili len v ruhom kole v Partizánskom, keď sme tam uhrali bezgólovú remízu. 

 

    Mladší žiaci hrajú po tomto zápase o 12:00. Ich súper Skalica patrí k tým najlepším mužstvám, keď ich chlapci ešte nenašli premožiteľa a sú na 2.mieste.

    Naopak našim drobcom patrí zatiaľ nelichotivá 16.priečka, keď me zatiaľ nezískali ani bod. Chlapci sa stále rozohrávajú, ale veríme, že aj súpera takých kvalít aké má Skalica, dokážeme potrápiť.

 

2.kolo

    Prípravka odohrá zápas 2.kola v sobotu o 14:00 na ihrisku v Kútoch. V prvom kole sa viac gólovo darilo našim chlapcom, keď sme doma rozstrieľali Cerovú vysoko 18:0. Kúty hrali svoj prvý zápas takisto doma a poradili si s Letničím 3:0.

 

 

L.E.

Späť