Prípravka TJ SLAVOJ Moravský Sv. Ján na sústredení.

24.03.2014 21:03
Škola v prírode Piesočná – 20.3.-23.3.2014.
 
Naši najmenší futbalisti sa už nevedeli dočkať kedy to bude. Vo štvrtok po tréningu sme odišli všetci spoločne na 4-dňové sústredenie. Pre viacerých to nebola novinka, lebo podobné niečo zažili už minulý rok, poprípade tento rok s mladšími žiakmi. Pre iných to bola zase úplne prvá skúsenosť, prvé odlúčenie od rodičov. Program sústredenia bol pevne naplánovaný. Budíček o siedmej, raňajky, obed, večera, o deviatej večierka. Medzitým tréningové jednotky, ktoré dali zabrať, prechádzky po okolí, opekačky, priateľský zápas. Samozrejme mali aj oddych, ktorý využili predovšetkým hraním pc hier. Súťažili sme aj o najkrajší gól, či v streľbe na basketbalový kôš, šancu dostali aj preliezky, či rôzne naháňačky.
Sústredenia sa zúčastnilo týchto 13 hráčov: Peter Haleš, Hanka Halešová, Marco Diviak, Frederik Diviak, Viktor Kozárek, Nataniel Rybár, Robert Galba, Richard Tandlmayer, Martin Hévizi, Ondrej Horný, Erik Zajíc, Dominik Novák, Adrián Berta a dvaja tréneri Lukáš Emrich a Marek Emrich. S disciplínou nám pomáhali naše manželky Karin Emrichová a Lucka Emrichová. Už druhé sústredenie strávila s nami a trojročná Anetka Emrichová - náš najmenší člen výpravy.
Ďakujem chalanom, Hanke a Anetke za vzornú reprezentáciu nášho klubu, vzorné správanie, disciplínu a odmakanie si tréninov. Ďalej ďakujem naším manželkám Karin a Lucke, ktoré nás podporujú, rodičom hráčov za financovanie sústredenia, klubu TJ SLAVOJ a všetkým ktorí sa podieľajú o futbalový a „ľudský“ rast našich najmenších futbalistov.
Sústredenia sa zo zdravotných, či iných dôvodov nezúčastnili títo hráči: Richard Krajčír, Martin Čižmár, Viktor Belanský, Kevin Bolf, Šimon Duška. Ďalší naši chalani sa do kádra zapojili len nedávno, tak verím že budúce sústredenie už absolvujú s nami.
 
Lukáš Emrich
Späť