Prípravka vyhrala turnaj v ČR! Pohár nám odovzdávala legenda!

24.06.2013 19:57

Jiří Tichý (6. december 1933) je bývalý český futbalista.

česko-slovenskom reprezentačnom mužstve odohral 19 zápasov. Reprezentoval na Majstrovstvách sveta v roku 1962 kde Česko-Slovensko získalo 2. miesto.

V sobotu 22.6.2013 sme sa zúčastnili na turnaji v moravskom meste Podivín. Hralo sa o putovný pohár, keď vo finále sme porazili minuloročného víťaza tohto turnaja Moravskú Novú Ves 6:1. Prvý zápas sme vyhrali so Šítbořicami 14:1.

Turnaj pre nás vyšiel naozaj fantasticky, keď sme súperov prevyšovali výbornou technikou. Niektoré akcie naozaj vyzerali ukážkovo, za čo nám domáci fanúšikovia tlieskali a fandili.

Okrem krásneho putovného pohára sme získali aj pohár za celkové 1.miesto, zlaté medaily, veľkú bedňu sladkostí a asi 6 fliaš detského šampanského. Vyhrali sme aj cenu za najlepšieho hráča na turnaji, ktorým bol Števo Rajoš. Cenu získal aj ďaľší náš hráč, Viktor Kozárek, ako najmladší hráč turnaja.

Nakoľko sme išli na tento turnaj oslabený o viacerých hráčov a na zraze padala už aj otázka vôbec či cestovať na tento turnaj, tak sme napokon odchádzali všetci nad mieru spokojní.

Pozrite si tie fotky a komentáre, fakt paráda:

https://www.zakladnapodivin.estranky.cz/fotoalbum/turnaj-zakladen-o--putovni-pohar-mesta-podivina-2013/

 

Lukáš Emrich

Späť