Prípravka vysoko prehrala v Šašíne!

01.06.2013 17:28

sobota 1.6.2013 o 12:00

Šaštín - Slavoj 8:0 (4:0)

Zostava: Bolf (K) (Belanský) - Horný, Hévizi - Kozárek, Čižmár, Belanský (Bolf) - Zajíc, (Krajčír, Diviak, Galba, Novák)

 

V 3.minúte svietilo na tabuli 3:0 a to sa potom už ťažko hraje. Potom sme prebrali iniciatívu my, no súper strelil ešte do polčasu štvrtý gól a navyše Belanský chytil penaltu. Do druhého polčasu sme nastúpili s veľkým odhodlaním vyrovnať skóre, lebo sme videli že tento súper je hrateľný, no bohužiaľ sa nám nepodarilo streliť ani jeden gól a súperovi tam padlo takmer všetko. Dnes by som vyzdvihol našu obranu, keď vo dvojici Hévizi, Horný dreli celý zápas a určite toho mali plné zuby. Pretože sme celý zápas hrali otvorenú partiu, keď sme chceli hrať futbal a nie sa len stiahnuť a brániť. Bohužiaľ nám táto taktika nevyšla, ale chalani naozaj bojovali. Súper bol o rok, dva starší, keď za nás nehrali Lopoš a Lipták (boli na zápase MŽ), Haleš (chorý) a Andrej Zajíc (dlhodobo nechodí).

Chalanom som pred zápasom povedal že ak podajú dobrý a zodpovedbý výkon majú u mňa prekvapenie. No po zápase som nejakú veľkú náladu nemal. Ale v utorok po tréningu máme nachystané špekačky, takže si budeme opekať.

 

V sobotu 8.6. nás čaká zápas doma so Senicou o 11:00 (od rána je na ihrisku akcia MDD), potom spoločný obed a poobede turnaj v Záhorskej Vsi. O týždeň neskôr 15.6. posledný majstrovský  zápas sezóny na Búroch o 15:30 a pravdepodobne po ňom asi o 17:30 posedenie aj s rodičmi a spolu so žiakmi (grilované prasa). 22.6. ideme na turnaj do Podivína (na Morave), tým sa skončí pre nás táto sezóna.

Späť