Výročná schôdza

16.03.2015 08:48

V sobotu 14.3.2015 sa v kultúrnom dome uskutočnila VČS nášho futbalového klubu. Účasť bola nízka (35 zúčastnených), hoci poriadatelia vynaložili všetky spôsoby propagácie, ako pozvánky, obecný rozhlas a internet.

          Program zahájil odstupujúci predseda Ing.Michal Bordiga, kde v krátkosti predstavil program VČS. Pani Jozefa Kudličková predniesla správu financií za rok 2014 a rozpočet na rok 2015, ktorý bol zároveň schválený. Správu revíznej komisie predniesol Robert Benkovič. Správu o činnosti za rok 2014 predniesol Ing.Peter Mračna, kde hodnotil všetky mužstvá od prípravky až po A mužstvo.

          Následne boli predsedom volebnej komisie Ivanom Hajdinom vyhlásené voľby predsedu klubu a výkonného výboru. Za predsedu bol Ing.Michalom Bordigom navrhnutý Lukáš Emrich. Za zahlasovalo 34 ľudí, proti bol jeden, nikto sa nezdržal hlasovania. Do výkonného výboru boli navrhnutí Lukáš Emrich, Ing.Peter Mračna, Anton Emrich, Robert Benkovič, Ivan Hajdin a MUDr.Juraj Šindler. Všetci boli jednohlasne zvolení a každý vyjadril svoj súhlas.

          Schôdza pokračovala diskusiou kde sa zapojili svojimi otázkami viacerí zúčastnení, a to Andrej Vidovič, Jaroslav Bolf, pani Šrámková, Peter Benkovič, Richard Zajíc a iní. Z nového výboru boli do konfrontácie zapájaní hlavne Ing.Peter Mračna, Lukáš Emrich a Anton Emrich. Riešila sa námietka voľby nového predsedu, kde bola spomenutá úzka spolupráca celého výboru. Ďalším bodom bola otázka brankárskeho postu v A mužstve, či 90-te výročie založenia klubu. Výbor navrhol spoluprácu prítomným na riešenie rôznych problémov, akcií, či pomoci pri usporiadaní domácich majstrovských stretnutí. Výbor vyzdvihol problémy pri realizačných tímoch, kde pri každom mužstve chýba vedúci mužstva.

          Po diskusii bolo prednesené uznesenie z VČS a v závere poďakovanie prítomným za účasť a zapojenie sa do diskusie. O občerstvenie sa nám postarali poľovníci, ktorí nám pripravili výborný guláš, za čo im veľmi pekne ďakujeme.

V najbližom období bude výkonný výbor TJ SLAVOJ fungovať v tomto 6-člennom zložení:

Predseda: Lukáš Emrich

Členovia: Ing.Peter Mračna (tajomník a manažér ISSF), Anton Emrich, Robert Benkovič, Ivan Hajdin a MUDr.Juraj Šindler.


Za výbor TJ SLAVOJ Moravský Sv.Ján Lukáš Emrich.

Späť